Bertfoto Verleur 4K Video & Photo Art

De ideale fotograaf voor schitterende sfeervolle fotografie en video

****(geen zzp) (geen bedrijf)****

Ik ben Bert Verleur, geboren in april 1958 met eigen studio in eigen woning Amstelveen. Bereid om buiten regio Amsterdam/Schiphol te reizen.

Loyaal, proactief, creatief en flexibel met enorm veel kennis en passie in de fotografie en met film en video. Beschikt ook over een 4K Videocamera.

Ben een optimistisch type, sociaal, creatief en initiatiefrijk.

Het bedenken van oplossingen in composities en styling is een specialiteit van mij en ben zeer resultaatgericht om het perfecte resultaat te bereiken.

Ik pas me eenvoudig aan styling en wensen opdrachtgever en kan goed zelfstandig werken en regisseren. Ben tevens een teamplayer, die respectvol kan samenwerken met collega's, (studio)medewerkers, fotomodellen, artiesten, dansgroepen en met families tijdens een trouwerij of familiefeest, bijvoorbeeld bij een zilveren bruiloft.

Vanaf 1980 semi-professioneel op freelance basis met als specialisatie dans en evenementen in en buiten theater. Verder geregeld actief met verzorgen sfeervolle fotografie bij fotoshoots met fotomodellen, beursen, congressen, recepties, campagnes, festivals, feesten en huwelijk en meer. Heb veel ervaring met all-day trouwreportages* Kan zelf foto's bewerken en afwerken.

Actuele fotografie: Fotoreportages in theaters: Argentijnse Tango Theatershows. Oriëntaalse dansen, waaronder Bellydance.

Zie verder op mijn site, LinkedIN of facebook met meer mogelijkheden.

Home