Bert Verleur Photo & Video Art

De ideale fotograaf voor schitterende sfeervolle fotografie en video

****(geen zzp) (geen bedrijf)****

Ik ben Bert Verleur, geboren in april 1958 met eigen studio in Amstelveen. Bereid om buiten regio Amsterdam/Schiphol te reizen.

Loyaal, proactief, creatief en flexibel met enorm veel kennis en passie in de fotografie. Tegenwoordig ook actief met video.

Ben een optimistisch type, sociaal, dienstverlenend, creatief en initiatiefrijk.

Het bedenken van oplossingen in composities en styling is een specialiteit van mij en ben zeer resultaatgericht om het perfecte resultaat te bereiken.

Ik pas me eenvoudig aan styling en wensen opdrachtgever en kan goed zelfstandig werken en regisseren. Ben tevens een teamplayer, die respectvol kan samenwerken met collega's, (studio)medewerkers, fotomodellen, artiesten, dansgroepen en met families tijdens een trouwerij of familiefeest, bijvoorbeeld bij een zilveren bruiloft.

Vanaf 1980 semi-professioneel op freelance basis met als specialisatie dans en evenementen in en buiten theater. Verder geregeld actief met verzorgen sfeervolle fotografie bij fotoshoots met fotomodellen, beursen, congressen, recepties, campagnes, festivals, feesten en huwelijk en meer. Heb veel ervaring met all-day trouwreportages* Kan zelf foto's bewerken en afwerken.

Ik werk nu hoofdzakelijk met Canon digitale spiegelreflexcamera en met Canon digitale videocamera. Verder beschik ik over eigen studio en kan ook studioflitsers meenemen.

Actuele fotografie: Fotoreportages in theaters: Argentijnse Tango Theatershows. Oriëntaalse dansen, waaronder Bellydance.

Zie verder mijn site met meer mogelijkheden.

*ALL-DAY feest-/trouwreportage: vanaf het begin tot en met einde, eventueel tot in de nacht(aankleden jurk, haar, make-up, ophalen bruid, de ceremonie, receptie, fotoshoot, diner en feest).

Computervaardigheden:
Behoorlijk ervaring met computer inclusief Microsoft Office: Microsoft Publisher, Word en Excel. Photoshop en fotosoftware voor digitale beeldbewerking en beheer eigen internetsite.

Beelden snel gereed via usb. Zie voor administratieve werkervaring en verdere informatie CV*

Met vriendelijke groet, Bert Verleur

Cia van Boortlaan 35, 1187 TH Amstelveen. Telefoon: 020-6439165 E-mail: bertfoto@xs4all.nl, Internet: bertfoto.nl

Klik op--> Fotogallerie <-- om mijn portfolio te bekijken.

Klik hierop voor de Mogelijkheden Eerdere ervaring fotografie, zie -->Vervolg of ga terug via Home

Copyright:
Niets uit deze site mag worden overgenomen, gedownloaded, gekopieerd of gepubliceerd, zonder VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de fotograaf en betreffende dansparen, dansgroepen, model(len) en anderen.

Foto's op deze site zijn beveiligd en/of opzetterlijk van mindere kwaliteit gemaakt. Orginele foto's opvraagbaar per e-mail. Niet alle foto's staan op de site.

Ik heb ook nog een offline(digitale) fotoarchief.

Home

In test: *site(in opbouw)*in opbouw*in opbouw*bertfotogalerij